Thai Meteorology Department förutspår kallt väder i norr och nordost, måttliga luftföroreningar i centrala områden

Nationell-

Den 15 december 2023 förutspådde den thailändska meteorologiska avdelningen väderförhållandena för de kommande 24 timmarna.

Det kommer att finnas högt lufttryck eller en massa kall luft som täcker nordöstra Thailand och Sydkinesiska havet. Detta mönster kommer att leda till dimma i övre Thailand på morgonen. De norra och nordöstra regionerna kommer att fortsätta uppleva svalt väder under morgonen.

Människor i övre Thailand rekommenderas att ta hand om sin hälsa på grund av ständigt växlande väderförhållanden och att vara försiktiga när de reser genom dimmiga områden.

När det gäller den nordöstra monsunen täcker den Thailandviken och den södra regionen, vilket resulterar i kraftigt regn i vissa områden i den södra nedre regionen. Vindvågor i nedre Thailandbukten är cirka 2 meter höga, medan områden med åskväder har vågor högre än 2 meter.

Luftföroreningar under denna period: Den nedre norra regionen, centrala regionen inklusive Bangkok och dess närhet, visar en måttlig ansamling av dammpartiklar/smog på grund av svaga vindar som råder i området.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.