Ayutthaya News Reporter mördad: Polisundersökningsmotiv i tragisk skjutning

Ayutthaya—

Den 15 december 2023 fick Uthai-poliser en mordrapport angående en nyhetsreporter på Uthai Road, Uthai, Ayutthaya.

Polisen och Ayutthayas räddningsteam skickades till olycksplatsen och hittade en sedan med dekalen "BC News" på framrutan. Inuti sedanen hittades Mr. Singhawat Dara, en 49-årig nyhetsreporter, avliden med fyra kulor och en hund som vistades bredvid Singhawat.

Räddningsteamen förde ut kroppen och hunden innan de rengjorde hunden som var fläckig med blod.

Mr. Bancha Iammeechai, en 56-årig chef för lokala reportrar, sade enligt uppgift till polisen att Singhawat var en lokal nyhetsreporter som hade arbetat sedan 2011.

En oidentifierad lastbilschaufför ska ha sagt till polisen att Singhawats sedan var framför honom innan han gled till vägkanten, lastbilschauffören klev sedan ner för att ta en titt innan han rapporterade till polisen.

Ayutthaya Forensics officerare utförde en fältinspektion för att samla bevis från brottsplatsen och hitta kulornas bana för att ytterligare spåra den eller de oidentifierade misstänkta.

Dessutom undersökte Ayutthaya-poliserna offrets familj och släktingar för att fastställa motivet till mordet. Som ett resultat gjorde polisen förfrågningar om vägraseri, personliga angelägenheter på jobbet och familjekonflikter.

Polisen lovade att utreda vidare för att få tag på den misstänkte för rättslig behandling.

Läs om ett liknande fall om en nyhetsreporter som nyligen blev skjuten i Pattaya.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.