Massivt narkotikabeslag: 1.1 miljoner amfetaminpiller konfiskerade i Chiang Rai

Chiang Rai-

Den 17 december 2023 fick thailändska narkotikabekämpande poliser en rapport om narkotikasmuggling vid gränsen till Thailand i Mae Ai, Chiang Rai. Det ska ha beslagtagits mer än 1.1 miljoner piller av amfetamin.

Enligt en rapport från poliser skulle en påstådd narkotikasmugglare som offentligt identifierades som Jajae Jasu, 24, transportera olagliga ämnen från den thailändska gränsen till ett hus i Mueang Chiang Rai. Poliserna spårade sedan upp den misstänkte efter att ha fått en anmälan från en anonym källa.

Den misstänkte Jajae larmades dock av en okänd källa och hade rymt innan polisen kom. Polisen kunde beslagta mer än 1.1 miljoner piller av amfetamin som förvarats i huset i säckar.
Inledningsvis konfiskerade narkotikaförtryckarna den tvistiga egendomen och lovade att hålla inblandade individer ansvariga för sina brott, inklusive att spåra Jajae.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.