Thailand ringer in 2024 med bländande fyrverkerier och oförglömliga upplevelser

PRESSMEDDELANDE (NNT)—

När världen förbereder sig för att ta farväl till 2023, rustar Thailand för ett extraordinärt firande med sina "Countdown 2024"-evenemang. Dessa festligheter, som anordnas av Thailands turistmyndighet (TAT), lovar att blända besökare från hela världen.

Höjdpunkten i firandet är "Amazing Thailand Countdown 2024" på Wat Arun i Bangkok, planerad till den 31 december 2023. Detta evenemang kommer att innehålla ett spektakulärt nedräkningsfyrverkeri för nyår. Deltagarna kan förvänta sig en blandning av traditionella och samtida uppträdanden, inklusive den ikoniska Khon-maskdansen, musikkonserter, en matmarknad i antik stil och en multimediashow.

"Korat Winter Festival and Countdown 2024" i Nakhon Ratchasima, från 29-31 december, kommer också att markera både nyåret och 555-årsdagen av Nakhon Ratchasima. Besökare kommer att njuta av ljusdekorationer, musikkonserter och olika aktiviteter som pågår från 22 december 2023 till 2 januari 2024, inklusive en nöjespark, julgransbelysning, en blomsterträdgård och en lokal marknadsmässa.

Förutom dessa stora evenemang stödjer TAT firande på olika andra platser. Dessa inkluderar "Amazing Chiang Mai Countdown 2024" i Chiang Mai, "Khon Kaen Countdown 2024" i Khon Kaen, "Nakhon Phanom Winter Festival" längs Khong River, "Suphan Buri Festival 2024" i Suphan Buri och flera fler i Phuket , Hua Hin, Hat Yai och Bangkok.

Bangkok kommer att stå värd för flera andra anmärkningsvärda nedräkningsevenemang, som "Amazing Thailand Countdown 2024" på ICONSIAM, "CentralWorld Bangkok Countdown 2024" och "Siam Square Countdown 2024". Andra platser, inklusive Pattaya, Kanchanaburi, Udon Thani och Chiang Rai, förbereder sig också för livliga firanden.

Det föregående är ett pressmeddelande från det thailändska utrikesdepartementet.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.