Pattaya är värd för spännande avslutning av WGP#1 Waterjet World Cup och Series 2023

Pattaya —

Jomtien Beach i Pattaya bevittnade en energisk kulmen av "WGP#1 Waterjet World Cup och WGP#1 Waterjet World Series 2023" den 17 december.

Framstående personer som Suwat Liptapanlop, tidigare vice premiärminister i Thailand och Kritsana Bunsawat, vice borgmästare i Pattaya City, tillsammans med representanter från thailändska och internationella vattenskoterorganisationer prydde avslutningsceremonin.

Denna globala turnering, som hölls 13-17 december, lockade toppidrottare och lag från 55 länder. Med Polen, Frankrike och USA som värd för tidigare omgångar, fungerade Pattaya som den stora finalen, som visade upp sin arena i mästerskapsklass och befäste sitt rykte som en förstklassig sportstad.

Samarbetet mellan Thai Jet Sports Boating Association, International Jet Sports Boating Association (IJSBA) och partnerorganisationer garanterade en rungande framgång. Utöver spännande tävlingar fungerade evenemanget som ett kraftfullt verktyg för att främja turism och skapa positiva ekonomiska effekter för Pattaya, Chonburi och Thailand i stort.

Dessutom överskred Jet Ski World Cup sportens rike och etablerade sig som ett utmärkt exempel på att utnyttja "mjuk kraft" för att förbättra Thailands globala image. Pattayas livliga atmosfär, tillsammans med dess idrottsanläggningar i världsklass, befäste sin position som en eftertraktad destination för att stå värd för stora internationella evenemang.




-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.