Sattahip Rescue Volontärer genomgår rigorös utbildning, välkomna nya rekryter

Sattahip —

Sawang Rojanatham Foundation satte i går sina medlemmar genom ett utbildningsprogram utformat för att testa deras anda och förmågor, samtidigt som de välkomnade nya rekryter.

Programmet den 17 december, som hölls i lokalerna på Baan Map Fakthong Cemetery, leddes av Mr. Nangrong Boonbanjertsri, ordförande för stiftelsen. Han utsåg officiellt Herr Sompol Jongkolthakorn, ledare för räddningsvolontärerna, som ordförande för evenemanget. Sompol ledde utbildningen tillsammans med andra seniora volontärer, och guidade över 300 räddningsarbetare – både erfarna och nya – genom de rigorösa utmaningarna.

Träningsprogrammet pågick från 8:00 till 4:00 och fokuserade på att välkomna nya medlemmar samtidigt som de testade deras fysiska och mentala motståndskraft. Programmet involverade olika fysiskt krävande aktiviteter, mentala hälsobedömningar och omfattande praktiker på livräddande tekniker.

Trots övningarnas krävande karaktär antog både nya och gamla volontärer utmaningarna med entusiasm och engagemang. Nya medlemmar visade en stark vilja att lära och ett genuint intresse för att finslipa sina färdigheter som räddare. Många uttryckte en önskan att tjäna sitt samhälle och göra en positiv inverkan, med några som uppgav att bevittnandet av olyckor de inte kunde hjälpa till på grund av bristande kunskap och utbildning motiverade dem att gå med i stiftelsen för att bidra till samhället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.