Ta hand om barnen i Pattaya får en mycket speciell julöverraskning med hjälp från flera lokala grupper

Pattaya, Thailand-

En mycket speciell händelse ägde rum lördagen den 16 december 2023 på Trattoria Pizzeria Toscano på Pattaya Beach där dussintals barn från Take Care Kids Foundation, av vilka många är föräldralösa, fick träffa tomten, få julklappar, njuta av en läcker måltid och spela roliga festspel!

För en video från evenemanget klicka eller tryck här för vår YouTube.

Evenemanget sattes samman av Sgt. Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 Pattaya med stöd och sponsring från VFW Post 9876, Rotary Club Pattaya Marina, Royal British Legion Thailand, och deltog av Pattaya News-teamet. Över 110 personer deltog och evenemanget blev en stor succé! Evenemanget hade inte varit möjligt utan det hårda arbetet och organisationen från Mr. Claude (Skip) Storno!

Evenemanget handlade dock om barnen från Take Care Kids Foundation och vi vet att de flesta av er vill se bilderna och glädjen i deras ansikten och roliga stunder de hade, så njut av bilderna! Längst ner på bilderna kommer vi att ge mer information om varje organisation för intresserade.

Om DU vill lära dig mer om Sgt. Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 Pattaya, delta i ett möte, ta kontakt eller fråga om du är berättigad till medlemskap besök dem på deras Facebook HÄR. De också har en aktiv Facebook-grupp här.

Gör inte sociala medier men vill nå dem? Inga problem. Du kan ringa dem på 0823603397 eller mejla dem på admin@pattayapostth02.org

If du vill veta mer om VFW Post 9876 klicka eller tryck här.

För mer om Rotary Club Pattaya Marina klicka eller tryck här.

För mer om Royal British Legion Thailand klicka eller tryck här.

Och slutligen, viktigast av allt, för mer om det fantastiska arbete Take Care Kids Thailand gör klicka eller tryck här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/