Ultimate Christmas Party är en stor framgång, tillkännager Thailand Film Market som kommer till Pattaya 2024

Pattaya, Thailand-

En glitter och glamour lanseringsgalamiddag för den kommande THAILAND FILM MARKET (20-22 juni 2024 i Pattaya) ägde rum lördagen den 16 december 2023 på Grand Palazzo Hotel i norra Pattaya.

En video från evenemanget finns här på vår YouTube.

En helt fullsatt balsal med många viktiga och kända personer, särskilt från den thailändska filmindustrin, njöt av fantastisk underhållning och en modevisning som tillhandahålls av det sponsrande ETHNIQ JEWELRY COMPANY och ett 16 musikerband från Belgien inkluderade en stråkensemble från Bangkoks symfoniorkester som stod för en "Las Vegas Atmosphere".

Pattayas borgmästare Poramet Ngampichet höll välkomsttalet och de nationella thailändska medierna deltog i presskonferensen i stort antal med sällskap av den lokala Pattaya-pressen inklusive The Pattaya News.

Vi vet att många av er vill se de otroliga bilderna från evenemanget, men låt oss först berätta om Thailand Film Market.

Om THAILAND FILM MARKET

THAILAND FILM MARKET är porten mellan öst och väst filmmarknader. En plats för att göra filmförvärv, för att nätverka med västerländska och asiatiska filmföretagare och för att etablera värdefulla kontakter till den växande asiatiska filmmarknaden.

THAILAND FILM MARKET är INTE en filmfestival utan en plats för företag, eftersom evenemanget kommer att vara stängt för allmänheten. Filmproffs från hela världen kommer att delta. De inkluderar förvärvs- och utvecklingschefer, agenter, advokater, regissörer, distributörer, festivaldirektörer, finansiärer, filmkommissionärer, producenter, skribenter, världspress och alla de som tillhandahåller tjänster till filmindustrin.

Från torsdagen den 20 juni till lördagen den 22 juni 2024 på Pattaya Beach, den ledande turistdestinationen i Thailand, kommer den första upplagan av denna pulserande filmmarknad att vara värd för den första upplagan av denna pulserande filmmarknad, eftersom deltagarna på THAILAND FILM MARKET kan njuta av den berömda thailändska gästfriheten med hotell i världsklass, restauranger, underhållning, sportaktiviteter (inklusive 20 golfbanor) och shopping.

Under THAILAND FILM MARKET kommer nätverksmöjligheter, konferenser, symposier, workshops och paneldiskussioner att finnas tillgängliga för deltagarna. Också en oförglömlig röd matta och svart slips-fest kommer att äga rum.

Kontakt för ytterligare information: ThailandFilmMarket.com

Njut av bilderna!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/