GO Wholesale Food Center är nu öppet i södra Pattaya

Pattaya —

"GO Wholesale", ett allomfattande livsmedelsgrossistcenter, har öppnat sina dörrar på sin helt nya filial i södra Pattaya, och erbjuder en oas av färska, högkvalitativa ingredienser och oöverträffad service.

Inriktad på hotellägare, krögare, cateringföretag och till och med små återförsäljare, men välkomnar alla, GO Partihandel lovar en ny nivå av tillfredsställelse. Över 20,000 XNUMX artiklar fyller hyllorna, allt från vardagliga varor till specialprodukter, tillsammans med ett dedikerat område för färskvaror med levande råvaror och personliga skärtjänster skräddarsydda för dina behov.

Men GO Wholesale handlar inte bara om variation; det handlar om bekvämlighet. Välj bland flexibla shoppingalternativ inklusive besök i butik, telefonbeställningar och deras GO Partihandel användarvänlig mobilapp. Butiken accepterar också olika betalningsmetoder, inklusive kontanter, kreditkort och QR-koder som är kompatibla med alla banker.

Oavsett om du har ett livligt hotellkök eller driver ett mysigt kvarterskafé så är GO Wholesale skräddarsytt för att möta dina önskemål. Butiken är bekvämt belägen nära South Pattaya Big C. Du hittar kartan till deras plats här: GO Wholesale Pattaya South Branch Map. Utforska mångfalden av produkter och tjänster de erbjuder för att förbättra din kulinariska upplevelse. Besök dem idag!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.