Thailändsk polis slår till mot en tom spelhall i Nakhon Ratchasima och griper sex utländska arbetare

Nakhon Ratchasima-

Den 22 december 2023 inledde Anutin Charnvirakul, den thailändska inrikesministern, och Nakhon Ratchasimas poliser en razzia mot en spelhåla i Mueang, Nakhon Ratchasima, men anläggningen var tom.

Polisen hittade egendom i tvist som kontanter, spelbord, utrustning för växling av chips, kort och annan spelrelaterad utrustning. Dessutom tog polisen tag i sex utländska personer som påstås arbeta i spelhålan.

Enligt en rapport från polisen ska de sex utländska personerna ha anlitats för att arbeta på anläggningen i tre dagar utan att ha erkänt att det rörde sig om en spelhåla.

Polisen antog att anläggningens ägare var väl förberedd och saboterade CCTV-servern. Polisen lovade dock att utreda vidare för att hålla ägaren och inblandade personer ansvariga för sina brott.

Anutin avslöjade offentligt att denna operation var en nyårspolicy för att stänga ner spelhålor och andra olagliga aktiviteter. Av undersökningen visade det sig att denna anläggning var en spelhåla eftersom det fanns spelbord och utrustning, men ingen spelverksamhet hittades. Ägaren kan ha blivit tipsad och saboterat bevisen, sa Anutin.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.