ROTARY CLUB PATTAYA INTERNATIONAL MÖTER VÄRLDEN MED ROTARY CHENNAI INDIA

Ett pressmeddelande från Rotary Club Of Pattaya Center International-RCPCI:

RCPCI MÖTER VÄRLDEN: ROTARY CHENNAI (INDIEN)
Shravan Kumar, Rotarymedlem i klubben Chennai Riviera, var vår gäst i Pattaya. Den unge ingenjören, som arbetar för ett bilföretag i sin hemstad, kom till Thailand för att ge råd till sina kollegor på bilfabriken i Rayong. Som en del av vårt Rotarymöte på Centara Mirage Hotel utbyttes klubbens flaggor – liksom en hel del tankar och information. Klubben är mycket aktiv i den indiska staden Chennai, med fokus på ett projekt som ständigt ger mat till behövande. Klubben grundades för två år sedan av Miss Asha Daniel.

Chennai, tidigare känd som Madras, är huvudstaden i Tamil Nadu, Indiens sydligaste delstat. Det är statens främsta stad och ligger på Coromandel-kusten i Bengaliska viken. Enligt den indiska folkräkningen är Chennai den sjätte mest befolkade staden i Indien och utgör den fjärde mest befolkade tätorten. Inkorporerat 1866, är Greater Chennai Corporation det äldsta kommunala bolaget i Indien och det näst äldsta i världen efter London.


Vid följande middag – med traditionell thailändsk dans – på vackra Romsai Restaurant bekräftades Rotaryvänskapen på nytt och det är klart att en återförening skulle vara trevlig för alla.

foton:
Rosemarie Gamito, gästen Shravan Kumar från Indien och Janna Suwannasri, grundare av Rotaryklubben
Pattaya Center International.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/