Kuwaitisk turist ska ha blivit attackerad av Pattaya-man efter att ha varit inblandad i motorcykelolycka

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En utländsk motorcyklist, som tros vara en kuwaitisk turist, ska ha blivit slagen av en thailändsk motorcyklist i Pattaya sent på tisdagskvällen efter en mindre motorcykelkrock.

Händelsen utspelade sig utanför en mellanösternrestaurang på Soi Yensabai i södra Pattaya den 26 december. Enligt Mrs. Chorfa Iamla-or, en restaurangägare, lämnade offret, en manlig turist från Kuwait i tjugoårsåldern, restaurangen på sin choppercykel när hans fordons motor plötsligt slutade fungera mitt på vägen.

Mrs. Chorfa, som bevittnade hela händelsen, sa att offret försökte starta om sin motorcykel när en vit Honda Click-motorcykel som kördes av en thailändsk man plötsligt körde in i offrets cykel.

Den thailändska motorcyklisten i åldrarna 35-40 år ska sedan ha slagit turisten i ansiktet. Fru Chorfa var orolig för turisten och sa att hon bad mannen att sluta, men han vägrade innan han slog turisten två gånger till, vilket fick honom att falla tillsammans med sin motorcykel.

Lyckligtvis passerade en oidentifierad lokal journalist förbi platsen och försökte ingripa och trappa upp situationen. Men angriparen förblev krigförande och utmanade till och med reportern att filma händelsen. Så småningom flydde han från platsen på sin motorcykel och lämnade det skakade offret bakom sig.

Det rapporterades att offret lämnade in ett klagomål till Pattaya-polisen efter händelsen och har bett Pattaya-polisen att hitta och arrestera den misstänkte för att anklaga honom för misshandel.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.