Bangsaen Beach förbereder sig för kosmisk nedräkning

Bangsaen —

Bangsaen Beach förbereder sig för ett extraordinärt nyårsevenemang – Bangsaen Space Countdown 2024. Planerad till 30-31 december 2023, utlovar denna kosmiska extravaganza en fantastisk upplevelse vid Laan Laem Taen på Bangsaen Beach.

Chonburi Provincial Administrative Organisation samarbetar med Saensuk kommun för att göra evenemanget möjligt. Bangsaen Space Countdown 2024 kommer att förvandla Bangsaen-stranden till ett himmelskt underland, med ljus, färger och ljud som skapar en atmosfär som känns som en resa ut i rymden.

En av höjdpunkterna i detta himmelska firande är det mångsidiga utbudet av läckra gatumaterbjudanden. En flotta av food trucks kommer att servera ett spännande urval, vilket säkerställer att alla deltagare är fulla medan de utforskar evenemanget.

Bangsaen Space Countdown 2024 kommer också att innehålla en marknadsplats med en myriad av butiker som erbjuder ett omfattande utbud av produkter. När natten utspelar sig den 31 december, kommer nedräkningsevenemanget att nå sin höjdpunkt med en elektrifierande konsert med kända thailändska superstjärnor inklusive Hopeful, Moving and Cut, Bedroom Audio och Slot Machine.

Börjar klockan 5 och pågår tills klockan slår midnatt mellan 00 och 30 december, Bangsaen Space Countdown 31 är mer än bara en nyårsfest; det är ett kosmiskt äventyr, en chans att fira livet under den glittrande himlen och skapa minnen som varar livet ut.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.