Rasande knivattack lämnar en död, flera skadade och fordon skadade i Lampang

Lampang—

Klockan 8, den 00 december 26, fick Ngaos poliser en knivbrottsrapport om att en frivillig försvarsofficer knivhöggs till sin död i Ngao, Lampang. Den misstänkte skadade sex andra personer under rymningen och fick många fordon att krascha.

Enligt en rapport från polisen flydde den misstänkte, som offentligt identifierades som Nonpawit Saejang, 39, med sin motorcykel innan han rånade en grön pickup en kilometer från platsen där han först knivhögg en frivillig försvarsofficer som var offentligt. identifierad som Mr. Phisit Sittitchum, 42.

Efter att Nonpawit rånat den gröna pickupen, försökte han sedan råna en annan pickup på Nong Hiang PTT bensinstation, enligt polisen. Den 61-årige pickup-ägaren låste sig dock inne i fordonet efter att ha blivit skadad av Nonpawit, rapporterade polisen.

Nonpawit ska dock ha kört sin stulna gröna pickup i 7 kilometer innan han försökte ett nytt bilrån från en 45-årig kvinnlig skaldjursförsäljare. Nonpawit zoomade sedan av med sin nyligen rånade pickup i 5 kilometer innan han kraschade in i andra fordon parkerade på en marknad i Pong Tao Subdistrict, Ngao, sade polisen.

Nonpawit gick skenande och krossade åskådare innan han stal en annan pickup. Inte långt borta spårade polisen så småningom upp och tog tag i Nonpawit i Mae Chai, Phayao. Som ett resultat av händelsen rapporterades en skadad och sex knivskador och flera fordon hade kraschat och skadats.

Till en början ska den misstänkte ha erkänt att han tidigare bråkat med sin flickvän i Chiang Rai och tagit några amfetaminpiller. Nonpawit begav sig sedan till Phitsanulok för att arbeta med sin motorcykel. Men vid en narkotikakontrollstation i Ngao begick han ett knivbrott och tog livet av en frivillig försvarsofficer.

Följaktligen skulle polisen undersöka ytterligare och samla bevis från lokala CCTV-bilder för att hålla Nonpawit ansvarig för sina brott i rättsliga förfaranden.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.