Wat Arun valt som CNN Internationals Live Broadcast-webbplats för Thailands nyårsfirande

Nationell-

Den 28 december 2023 uppgav tjänstemän från Tourism Authority of Thailand (TAT) offentligt att CNN International, en amerikansk nyhetskanal, valde Wat Arun, Bangkok, som en livesändningsplats för att representera thailändsk identitet under konceptet "Wichit Arun" på nyår Eve Live-firande.

Wichit Arun är en höjdpunkt för att främja turismaktiviteter i december 2023 av TAT i Nagaraphirom Park, Bangkok som en festkväll den 31 december. Fyrverkerierna kommer att visas under temat Wichit Arun uppdelat i nio akter som visar upp thailändsk identitet.

Wat Arun Ratchawararam Ratchawaramahawihan, känd kort som Wat Arun, är ett av de spektakulära landmärkena i Thailand känt för sin prestige och religiösa centrum.

Wichit Arun är dock en del av evenemanget Thailand Winter Festivals, som är organiserat enligt den thailändska regeringens policy för att främja festivalens mjuka kraft och även skapa minnesvärda ögonblick för att fira festivaler för utländska turister.
CNN International kommer också att livesända nyårsfirandet från olika platser runt om i världen som Sydney, Tokyo City och Times Square.

I Bangkok kommer Iconsiam att hålla Amazing Thailand Countdown 2024 från 29 till 31 december under konceptet The Unrivaled Phenomenon of SIAM med många kända thailändska artister som deltar som GOT7. Det kommer också att finnas fantastiska fyrverkerier och en 3D Drone Celebration Show med mer än 2,000 XNUMX enheter.

Dessutom, Centralworld Bangkok Countdown 2024, är nyårsnedräkningen som har hållits i mer än 20 år av Centralworld, köpcentret. Det kommer att vara under konceptet Funtastic Future med underhållning i världsklass som digitala fyrverkerier och 63 musikalartister från Thailand och utomlands.

I Nakhon Ratchasima kommer KORAT WINTER FESTIVAL & COUNTDOWN 2024 att hållas i Korats stadshus under ett karnevalstema med 15 importerade åkattraktioner och 10,000 XNUMX ton fyrverkerier.


I Chiang Mai är Thae Pae Gate och Central Festival populära resmål för nyårsfirandet bland både thailändare och utlänningar. CHIANGMAI COUNTDOWN 2024 är det största evenemanget i norra Thailand.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.