Tragisk skottlossning: 13-åring dödligt skjuten av rivaler, 14 och 16 år, nära skolan i Nong Bua Lamphu

Nong Bua Lamphu—

Klockan 5, den 00 december 28, fick Nawang-poliserna en skjutningsrapport om en 2023-årig pojke som sköts ihjäl nära en skola av sina rivaler på bara 13 och 14 år i Nawang, Nong Bua Lamphu .

Enligt en rapport från Nawang-polisen hölls en sportfestival på skolan på händelsedagen. Det 13-åriga offret ska ha tagit kontakt med de misstänkta 14- och 16-åringarna för att lösa en poäng från ett tidigare bråk i det förflutna, sade polisen.

De kunde dock inte muntligen gå med på en vapenvila och de misstänkta körde motorcykel och begick ett brott som tog den 13-årige pojkens liv med ett improviserat skjutvapen innan de flydde från platsen, rapporterade polisen.

Inledningsvis kunde Nawang-poliserna ta tag i de misstänkta 14-åringarna och 16-åringarna inom kort. De misstänkta ska ha erkänt sina brott eftersom de tidigare hade bråk innan de tog skjutvapnet för att skjuta offret.

Den 29 december väckte polisen anklagelser om att ha konspirerat för att avsiktligt mörda en annan person och innehav av skjutvapen och eskorterade dem för ytterligare förhör tillsammans med multidisciplinära tjänstemän.

Eftersom individerna är ungdomar kan anklagelserna och de slutliga rättsliga förfarandena ändras.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.