Turister flockas till Koh Larn, de flesta hotell är fullbokade fram till 1 januari

Pattaya —

En våg av turister, både thailändska och internationella, kom ner till den idylliska ön Koh Larn nära Pattaya i går för att fira nyårshelgen.

Bali Hai-piren surrade av aktivitet den 29 december, när ivriga semesterfirare köade till färjor och motorbåtar för att resa till Koh Larn.

Tjänstemän från Department of Marine and Coastal Resources, tillsammans med deras motsvarigheter, höll ett vakande öga vid piren för att säkerställa passagerarnas säkerhet och upprätthålla ordningen mitt i det glada kaoset.

Enligt rapporter sprudlar Koh Larns hotell av gäster – med de flesta hotell som rapporterar 100 % beläggning fram till den 1 januari 2024. Men de som missade att säkra en vistelse på ön för långhelgen kan fortfarande göra dagsutflykter till ön från Pattaya på grund av öns närhet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.