PATTAYA COUNTDOWN 2024: Fantastiskt strandfirande lockar folkmassor på Pattaya Beach

Pattaya—

Den 29 december 2023 öppnade Pramet Ngampichet, borgmästaren i Pattaya City, och relevanta byråer officiellt PATTAYA COUNTDOWN 2024 bland ett stort antal turister på Pattaya Beach, Chonburi.

Det stora evenemanget var under temat Fantastic Beach från 29 till 31 december 2023 på Central Pattaya Beach. Dessutom kommer ett annat evenemang KOH LAN COUNTDOWN 2024 också att hållas den 31 december på Na Baan Pier, Koh Lan, med thailändska musikalartister som deltar i underhållning under nyårsfirandet.


Den 30 december öppnades scenporten kl. 5, och började med en DJ-show och kända thailändska artister som Indigo, Bodyslam, Joey Boy och mer.
Den 31 december kommer scenens ingångsport att vara öppen 4:30, med start med en DJ-show och välkända thailändska artister som F.HERO, Boy Peacemaker, Monik & Wanyai, med flera. Nedräkningsevenemanget kommer att hållas för att fira det nya året med storslagna fyrverkerier.

Tborgmästaren i Pattaya City önskade lycka och säker resa för det kommande nyåret. Evenemanget stödde även Pattayas turism och närliggande områden med hållbar turism. Det skulle generera inkomster för lokalbefolkningen med matstånd och annan service under nyårsfirandet.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.