Hans kungliga majestät den thailändska kungen Vajiralongkorn skänker kunglig välsignelse för det nya året 2024, uppmuntrar nationell utveckling och fred

nationell-

Klockan 8:00, den 31 december 2023, beviljade Hans kungliga majestät kungen, Vajiralongkorn, en kunglig välsignelse för att välkomna det nya året 2024 för moral och uppmuntran till det thailändska folket.

År 2024 önskade Hans Kungliga Majestät Kungen lycka och goda önskningar till alla människor i Thailand. Som många kanske redan visste är det den 13 oktober varje år årsdagen av hans majestät kung Bhumibol Adulyadejs död.

En kunglig ceremoni hölls tidigare i Chaloem Phrakiat Park (Queens Park) den 13 oktober.

Dessutom gratulerade Hans Majestät Kungen Si Thep Historical Park i Phetchabun som nyligen tillkännagavs av UNESCO som ett registrerat världskulturarv.

Under det nya året söker Hans Majestät Kungen alla att arbeta tillsammans med en resolution för att övervinna alla hinder med visdom och förnuft. Kunskapen och förmågan inom varje sektor bör användas för nationens utveckling och fred för alla människor.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.