Tragisk olycka: kinesisk turist faller till döds från ett 10-meters vattenfall i Pai

Mae Hong Son-

Klockan 3:30, den 31 december 2023, fick Pai-poliser en rapport om en kinesisk turist som fallit från ett 10 meter högt vattenfall till sin död vid Pam Bok-vattenfallet, Pai, Mae Hong Son.

Efter att de thailändska skogstjänstemännen fått en rapport från en av turisterna gick teamen för att hämta kroppen.

Enligt en rapport från thailändska skogstjänstemän gick den kinesiska turisten som identifierades som Peng Xin, 52, till Pam Bok-vattenfallet med sin syster innan han av misstag halkade från ett 10 meter högt vattenfall till sin död.

Inledningsvis fanns det inga synliga sår från någon form av attack eller kamp. Skogstjänstemännen uppgav dock offentligt att det kinesiska offret gick till vattenfallsområdet utan tillstånd från de behöriga tjänstemännen.

Poliserna överförde sedan kroppen till Pais sjukhus för vidare obduktion för att fastställa den exakta orsaken till händelsen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.