Sattahip Police Bust Loud Pool Villa Party, Hitta illegala droger

FOTO: ข่าวเมืองชล

Sattahip —

I en räd före gryningen den 4 januari 2024 stängde poliser från Sattahips polisstation ner en högljudd fest i en lokal poolvilla i Sattahip-distriktet och arresterade flera tonåringar för att ha orsakat höga ljud och misstänkt droganvändning.

Över 20 poliser omringade och genomsökte villan, vars namn undanhölls i avvaktan på ytterligare utredning, ungefär klockan 4:30 idag. Villan ligger i Bang Saray-distriktet i Chonburi-provinsen. Razzian föranleddes av flera klagomål på hög musik från närboende.

Polisen hittade åtta thailändska tonåringar – sex män och två kvinnor. De spelade skrällande sånger i villan i en enligt uppgift drogfylld fest, rapporterade Sattahip-polisen. Myndigheterna beslagtog orapporterade mängder ketamin från de misstänkta, tillsammans med en del tillbehör.

Alla individer, som inte identifierades, genomgick drogtester och skulle ställas inför rättsliga åtgärder relaterade till drogmissbruk och innehav av ketamin, sade Sattahip-polisen.

FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.