En del av Jomtien Beach Road kommer att bli enkelriktad med start i början av mars under byggprojekt

Pattaya —

En stor del av Jomtien Beach Road kommer tillfälligt att förvandlas till en enkelriktad gata med start i början av mars i år för att underlätta ett landskapsförbättringsprojekt.

Envägsplanen förklarades i går, den 4 januari, under ett möte med myndigheterna i Pattaya City.

Under ordförandeskap av biträdande borgmästare Kritsana Bunsawat, beslutade myndigheterna att göra Jomtien Beach Road enkelriktad från Pattayas polisstations Khong Dong Tan-kontor till Chaiyaphruek Service Center på Jomtien Beach.

Syftet med omvandlingen är att underlätta installation av underjordiska rör, flytt av konstruktioner och anläggningar samt konstruktion av ett nytt dräneringssystem.

Byggprojektet kommer att påbörjas i början av mars 2024, uppdelat i fyra faser som sträcker sig från SCB-banken till Pattayas polisstations Khong Dong Tan-kontor och Chaiyaphruek Service Center, samt området runt Wat Mai Hat Krathing Thong, Jomtien Sai 2 Road och båtrampen nära D Varee Jomtien Beach Hotel.

Myndigheterna kommer regelbundet att informera allmänheten om denna förändring. Stora skyltar och belysning kommer att gå upp under projektet för att informera folk om trafikförändringarna.

Ett specifikt fönster för hur länge byggprojektet skulle pågå gavs inte av myndigheterna men förväntas ta månader, även om det troligtvis avslutas före högsäsongen i år i november.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.