Tragisk upptäckt i Nonthaburi: Småbarn hittades död i kylskåp, incident under utredning

Nonthaburi—

Klockan 8:30, den 6 januari 2024, fick Bang Bua Thong-poliser en rapport om att ett litet barn hittades död i ett kylskåp i ett hus på Rattanathibet Road, Bang Bua Thong, Nonthaburi.

Kriminaltekniker och räddningsteam skickades till olycksplatsen och hittade ett 2-årigt litet barn insvept i en tygpåse i ett kylskåp. Till en början antog kriminalteknikerna att barnet var död i tre dagar.

Det här huset hade fyra andra medlemmar vars namn endast offentligt identifierades som Mr. Bank, en styvfar, Mrs. Koi, en styvmor, och Banks föräldrar. Småbarnet, vars namn undanhållits av polisen, bodde hos familjen, men den biologiska fadern bad familjen att ta hand om barnet då han var tvungen att arbeta på dagarna.

Pol. Överste Pruet Chamrunsat, chefen för Bang Bua Thongs polisstation, avslöjade offentligt att Bang Bua Thong-poliserna fick en rapport från Banks mamma efter att det lilla barnet hade varit försvunnet i tre dagar. En källa till en stark illaluktande lukt hittades dock i Banks rum, sade polisen.

Koi ska ha sagt till poliserna att det lilla barnet ska ha ätit klibbigt ris men att det satt fast i halsen och fick honom att dö. Hon ska ha blivit chockad och rädd för att ringa ambulansen. Koi ska ha väntat på att hennes man Bank skulle komma hem. Efter det lindade Bank in barnet i en tygpåse innan han förvarade kroppen i kylskåpet sedan den 2 januari, sa Koi till polisen.

Odd, Banks far, sa dock till polisen att han trodde att det lilla barnet dödades av styvföräldrarna eftersom Bank påstås ha slagit barnet ofta.

Fallet utreds vid presstid.

Inledningsvis skulle polisen kontakta de biologiska föräldrarna för vidare utredning och obduktionsresultatet skulle föreligga efter 3 dagar.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.