Russian National faller till sin död från lägenhet på åttonde våningen i Pattaya-området

Pattaya—

Klockan 3, den 00 januari 6, fick Pattayas poliser en rapport om en rysk person som fallit från en bostadsrätt på åttonde våningen i Jomtien-området, Pattaya.

Polis och räddningsteam skickades till olycksplatsen och hittade kroppen av AP, en 42-årig rysk man, som hade fallit från 8:e våningen. Polisen stängde av området för att förhindra att icke-relevanta personer störde sig på platsen. Offrets fullständiga namn undanhölls i väntan på kontakt med hans familj och ambassad. Namnet på lägenheten undanhölls på grund av den pågående utredningen.


Enligt en rapport från polisen sa Mr. Uaychai Phuengpisawong, en 52-årig säkerhetstjänsteman vid bostadsrätten, att den avlidne klockan 1:00 skakade ingångsporten till lägenheten och agerade oberäknelig. Efter att säkerhetsvakter tillkallades av oroliga invånare, klättrade AP upp på lägenhetsväggen i ett försök att fly och försvann. Sedan kallades Pattaya-poliser för att utreda och fick senare reda på att AP var en hyresgäst och inte en inkräktare, men det var oklart varför han skakade portarna till lägenheten eller klättrade på lägenhetsväggar.

Efter att det gått en timme från att polisen bekräftade att AP var invånare och inte en inkräktare, sa Uaychai till polisen att han hörde ett högt ljud och gick för att inspektera för att ta reda på att AP föll i döden. Poliserna kallades ännu en gång för att utreda fallet.
Till en början hittade poliserna inga spår av synliga sår från någon form av attack eller kamp och skulle överföra kroppen till relevanta myndigheter för att fastställa den exakta dödsorsaken.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.