Orm fångad på Cafe Amazon i Pattaya

Pattaya —

En orm fångades vid en Café Amazon-butik på Pattaya Third Road på lördagskvällen.

Caféanställda, Chonthicha Saenkhonyang, 19, såg en stor orm inne i Café Amazons lokaler i norra Pattaya runt 5:30 den 6 januari.

Ormen, som senare identifierades som en icke-giftig men potentiellt aggressiv kopparheadracer, hade hittat sin väg in i ett trångt utrymme under kaffedisken och skrämde personal och kunder.

Chonthicha evakuerade omedelbart kaféet och kontaktade Pattaya Disaster Prevention Center. Officerare vid ankomsten utarbetade en strategi för att säkert extrahera reptilen, använda en ormkrok och locka ut varelsen från dess gömställe. Även om ormen till en början försökte undvika fångst, säkrade poliserna den så småningom som den kan ses på videon här.

Med en diameter på cirka 3 tum och 1.5 meter lång utgjorde Copperhead-racern inget omedelbart hot på grund av sin brist på gift. Emellertid påminde poliser allmänheten om att även icke-giftiga ormar kan bita defensivt och potentiellt överföra sjukdomar. Efter fångsten släpptes ormen tillbaka till sin naturliga livsmiljö långt borta från civilisationen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.