Pattaya Man attackerar räddningsvolontär efter tvist med kvinna

FOTO: เก็บข่าวพัทยา

Pattaya —

En thailändsk man attackerade en räddningsvolontär i Pattaya efter en dispyt med en thailändsk kvinna.

Pattayas räddningsvolontärer svarade på en rapport om en skottlossning nära en 7-Eleven närbutik nära järnvägen sent på lördagskvällen den 6 januari. Vid ankomsten hittade de en oidentifierad thailändsk man i 50-årsåldern, kraftigt berusad, med blod i huvudet. Även om de första rapporterna antydde att mannen var skjuten, visade en närmare inspektion av räddningsfrivilliga att han istället bara hade blivit träffad med ett hårt föremål.

Trots sina skador och räddningspersonalens försök att hjälpa honom blev mannen aggressiv och misshandlade plötsligt en av räddningsvolontärerna och slog honom i ansiktet. Uppståndelsen väckte mer uppmärksamhet och en kvinna som var inblandad i händelsen trädde fram.

Enligt den oidentifierade kvinnan hade hon hyrt ut ett rum till mannen och hjälpt honom att hitta arbete. Den här kvällen tackade hon nej till hans inbjudan att gå med honom på en drink, med hänvisning till behovet av att ta hand om sin gamla mamma. Missnöjd med hennes vägran blev mannen verbalt och fysiskt våldsamt och hävdade äganderätten över henne.

Kvinnan försvarade sig genom att slå honom i huvudet med en pinne och bad honom gå. Han ska ha fortsatt att trakassera henne, vilket fick åskådare att ringa efter hjälp. Så småningom kom Pattaya-polisen och grep mannen efter att ha tagit uttalanden från honom, kvinnan och den skadade räddningsvolontären.

Kvinnan uttryckte att hon endast ville hjälpa mannen genom att ge skydd och hjälp. Det var hans aggressiva beteende som fick henne att försvara sig med våld. Polisen utreder händelsen vidare.

FOTO: เก็บข่าวพัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.