Thailändsk farfar greps för påstådd sexuellt ofredande av två unga flickor i Pattaya

Pattaya —

En farfar greps tisdagen den 9 januari efter att han påstås ha sexuellt ofredat två unga flickor, endast 4 och 7 år gamla, i Pattaya.

Flickornas mamma, May (alias), 33, tog ärendet till fru Paveena Hongsakul, ordförande för Thai Foundation for Children and Women, klockan 11 igår, och påstod att Mr. Man (alias), 47, uppgavs ha sexuellt misshandlade sina två unga döttrar.

Den misstänkte är en farfar till flickorna, som May anförtrott sina döttrar. Han greps av polisen i Nongprue i går anklagad för sexuella övergrepp mot minderåriga under 13 år.

Enligt May är hon anställd i en butik i Pattaya-området. Som ensamstående mamma måste hon ta hand om två barn efter att ha gjort slut med sin man. Hon brukar fråga sin mormor och farfar att ta hand om sina barn medan hon springer ärenden.

Mellan den 17:e och den 19:e december 2023 placerade May sina döttrar under mormors och farfars vård i deras hus. Sedan lämnade farfadern av dem hos Ms. May på morgonen den 20 december, som om ingenting hade hänt.

Men efter en vecka berättade Mays båda döttrar att de kände smärta i deras könsorgan. Det fanns också en gul fläck på den äldre flickans underkläder, vilket fick May att tro att de hade blivit våldtagna.

Efter att ha pratat med flickorna blev May chockad när hon upptäckte att de hade blivit våldtagna av sin farfar sedan 2022. Farfadern rökte ibland cannabis och drack alkohol innan hon begick gärningarna, sa May.

En medicinsk diagnos av den äldre flickan bekräftade att hon hade blivit misshandlad och även hade blivit infekterad med en icke avslöjad STD. Enligt Mrs Paveena Hongsakul hade Mr. Man, den misstänkte, förts till Nongprues polisstation i går och har formellt åtalats för våldtäkt.

Inledningsvis kommer båda flickorna att placeras under särskild vård vid ministeriet för social utveckling och mänsklig säkerhets Chonburi-kontor för att få medicinsk och mental behandling tills de återhämtar sig.

Den misstänkte mannen har ännu inte lämnat något uttalande till pressen och är fortfarande häktad vid presstid.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.