Stora drograid-nät misstänkta och stora narkotikaförråd i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

Brottsbekämpande tjänstemän från Ban Buengs polisstation infiltrerade framgångsrikt en påstådd droglagringsanläggning i Chonburis Ban Bueng-distriktet den 10 januari.

Räden, som genomfördes i ett hus i Moo 1, Nong Phai Kaeo-distriktet, resulterade i gripandet av två misstänkta och beslagtagandet av en betydande mängd illegala narkotika.

Mr Veerawat (efternamn undanhållet), 35 år gammal, och hans flickvän, Narisara (efternamn undanhållet), 23 år gammal, greps under razzian. Ett efterföljande urintest bekräftade att både thailändska individer var påverkade av narkotika, sade polisen.

Myndigheterna upptäckte en betydande mängd droger i bostaden, inklusive 8,364 60 metamfetaminpiller, 160 gram crystal meth och XNUMX ecstasy-piller. Båda misstänkta fördes till Ban Buengs polisstation för att åtalas för innehav och avsikt att distribuera narkotika.

Veerawats kriminella historia avslöjade också att han tidigare satt i fängelse för liknande narkotikabrott. I förhör försökte han motivera sin återgång till narkotikahandeln genom att hävda att han behövde pengar för att ta hand om sin sjuka mamma. Ban Buengs polis var dock oberörd av hans förklaring och var fast besluten att hålla båda misstänkta ansvariga för sina påstådda brott.

De misstänkta är för närvarande fängslade på Ban Buengs polisstation.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.