Pattaya-tjänstemän leder kuststädning vid Cape Bali Hai

FOTO: ข่าวเมืองชล

Pattaya —

Stadstjänstemän i Pattaya inledde en saneringsoperation på onsdagen längs kusten vid Cape Bali Hai för att ta itu med en betydande ansamling av marint skräp.

Initiativet den 10 januari leddes av vice borgmästare Manoch Nongyai och anslöt sig till kontoret för naturresurser och miljö och deras engagerade personal.

Operationen, som började i gryningen, avslöjade en oroande mängd marint skräp, såsom plastflaskor och påsar, pappersrester, skumlådor och rester av fiskeutrustning. Detta avfall hade förstört det pittoreska landskapet på Kap Bali Hai, men oförskräckt arbetade tjänstemännen flitigt tillsammans för att ta bort skräpet för att återställa områdets naturliga skönhet.

Biträdande borgmästare Manoch berömde de snabba åtgärderna från kontoret för naturresurser och miljö för att mobilisera personal för saneringen. Han erkände problemets säsongsbetonade karaktär och lyfte fram tendensen för marint skräp att samlas längs just denna kustlinje vid olika tidpunkter på året.

Med tanke på områdets popularitet som turistattraktion syftade initiativet till att förbättra dess visuella attraktionskraft för att tillgodose turister. "Vårt mål är att presentera en orörd naturmiljö för turister som besöker Pattaya under den här säsongen," sade Mr. Manoch.

FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.