Upptäck Pattayas nyaste smaksensation på Siso Cafe & Bistro!

Hej Pattaya! Det finns en ny plats i stan som får alla att prata. SISO Café & Bistro har precis slagit upp dörrarna på 352, 93 Soi 5, och det är det fräscha, vänliga ansiktet på restaurangscenen vi alla har väntat på.

Med en bekväm atmosfär och en meny som handlar om god mat och häftiga godsaker, är SISO där du vill parkera dig själv vilken dag i veckan som helst. De har fixat ditt morgonkaffe med förstklassiga bryggningar, och när det kommer till lunch och middag, gör dig redo för en smakfest med deras hamburgare och hembakade kakor.

Och låt oss prata om happy hour – för SISO skakar om några elaka Mai Tais och Daiquiris som tar dig direkt till tropikerna.

"Vi ville skapa en plats som handlar lika mycket om att koppla av med en fantastisk måltid som det handlar om att skapa en gemenskap," delar ägaren Peter. "Oavsett om du är här för maten, drinkarna eller bara en pratstund, så handlar vi om de goda stunderna."

Det här är inte bara ännu ett matställe; det är dit du kommer som gäster och lämnar som vänner. Och håll utkik – SISO planerar ett gäng roliga evenemang för att se till att denna plats fortsätter att surra året runt.

Kom förbi SISO Café & Bistro för att se vad det går ut på eller ge dem ett sus på 063-024 1424 för att få tag på ett bord. Glöm inte att följa dem på sociala medier här för att fånga alla de senaste scoops om vad som lagar mat.

Kom hit – SISO är redo att välkomna dig till din nya favoritplats för avkoppling i Pattaya!

Kontaktinformation:

SISO Café & Bistro

352, 93 Soi 5, Pattaya City

Telefon: 063-024 1424

Facebook HÄR

Överst: Klicka på ett foto för att öppna ett galleri och enkelt svepa genom fotona.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/