Pattaya rankas på 7:e plats globalt i listan över mest framväxande destinationer 2024

Pattaya —

Kuststaden Pattaya i Thailand har slagit in på resescenen och fått den 7:e platsen i TripAdvisors prestigefyllda rankning av "Top Emerging Destinations" över hela världen.

Rankingen, som tillkännagavs den 12 januari 2024, är baserad på miljontals recensioner och betyg som lämnats in av TripAdvisor-gemenskapen under det senaste året. Med mindre än 1% av plattformens 8 miljoner listade platser som får det eftertraktade Travellers' Choice Award, är att utnämnas till en "Top Emerging Destination" ett sant bevis på Pattayas förträfflighet inom turistnäringen, noterar TripAdvisor i sitt tillkännagivande.

Enligt listan säkrar Pattaya den 7:e platsen globalt bland de 25 framväxande destinationerna.

"Att besöka staden Pattaya är ett utmärkt sätt att utforska de vackra stränderna längs Thailandbukten", säger TripAdvisor i tillkännagivandet. “Jomtien Beach, med sin avkopplande atmosfär, är särskilt lämplig för familjeutflykter och är en populär plats för vattensporter och massage vid havet. Den stora Buddhastatyn vid Wat Khao Phra Bat fungerar också som väktare för staden. Samtidigt visar Sanctuary of Truths uråldriga storhet vördnad för buddhistisk och hinduisk konst och arkitektur. På kvällen erbjuder många barer och dansklubbar en mängd olika underhållningsalternativ för vuxna.”

Följande är en glimt av de 10 mest framväxande destinationerna enligt TripAdvisor:

  1. Tokyo, Japan
  2. Söul, Sydkorea
  3. Halong Bay, Vietnam
  4. Palawan, Filippinerna
  5. Sa Pa, Vietnam
  6. Bogota, Colombia
  7. Pattaya, Thailand
  8. Alajuela, Costa Rica
  9. Phnom Penh, Kambodja
  10. Kuala Lumpur, Malaysia

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.