Pattaya vidtar snabba åtgärder: Skyltar för övergångsställe justerade efter rapporter om turister som slår huvudet på lågt hängande skyltar

Pattaya—

Den 11 januari 2024 mottog lokala medier i Pattaya klagomål från lokalbefolkningen om att många utländska turister slog i huvudet med skyltar för övergångsställen i Jomtien-området, Pattaya.

Lokalbefolkningen rapporterade att många turister slog i huvudet med skyltar för övergångsställen eftersom de var för lågt ställda, vilket orsakade upprepade incidenter.
Den 12 januari inspekterade relevanta myndigheter området i Jomtien Second Road och Hanuman Jomtien Intersection och justerade övergångsskyltarna till över huvudnivån.
Lokalbefolkningen komplimenterade det snabba svaret från Pattaya-tjänstemän på begäran eftersom det skulle förhindra framtida besvär när de gick förbi skyltarna.

TPN Media noterar att vissa kommentarer på nätet dock sa att människor inte bör fokusera på sina mobiltelefoner eller på annat sätt distraheras när de går och de skulle då vara mindre benägna att gå in i potentiella hinder.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.