Thailändsk actionthriller "Pattaya Heat" kommer att värma upp biograferna den 8 februari

Pattaya —

Den thailändska bioscenen är på väg att tändas med den nära förestående releasen av "Pattaya Heat", en actionthriller som utspelar sig mot bakgrund av Pattayas ikoniska landskap.

Samproducerad av Wanderer Pictures och Hollywood (Thailand), "The Pattaya Heat: All Men Are Brothers" kastar den populära thailändska skådespelaren Jirayu "Got" Tantrakul in i rollen som "Tot (ทศ), en karaktär indragen i ett dödligt spel av katt och råtta med ett hotfullt maffiagäng. Filmens mittpunkt kretsar kring en pulserande jaktsekvens, varav en utspelar sig på de livliga gränderna på Pattaya Walking Street – Thailands mest berömda nattlivsnav som besöks av miljontals festglada människor årligen.

Filmen lovar en ny sorts action, driven av den kända kinesiska regissören Yang Shu Peng. Yangs expertis garanteras av hans förtjänstfulla mottagande av det uppskattade priset "Bästa regissör" vid Macau International Film Festival 2009 för filmen "The Robbers".

Bortsett från Got Jirayu har "Pattaya Heat" en storhet av andra skådespelare, inklusive Thailands filmindustris mest ikoniska figurer: Ananda Everingham, Ploy Chermarn Boonyasak och Krissada Sukosol. Filmen, som har en produktionsbudget på mer än 100 miljoner baht, har fått exceptionella positiva reaktioner sedan den första teaser release i juni 2023.

"Pattaya Heat" siktar ambitiöst på att bli årets storfilm eftersom den kommer att pryda biograferna den 8 februari 2024. Med fantastisk design, en stjärnspäckad skådespelare och förstklassiga filmtekniker fångar filmen inte bara det världsberömda landskapet i Pattaya men fungerar också som 100%-platsen för filmen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.