Pattaya "Naklua Walk and Eat Festival" avslutas med kulinariska läckerheter och kulturell fördjupning

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Den 15:e årliga "Naklua Walk and Eat Festival" avslutades med glädje den 14 januari 2024 och lämnade efter sig en levande gobeläng av kulturell fördjupning, kulinariska läckerheter och gemenskap.

Avslutningsceremonin, som hölls på huvudscenen framför regeringens sparbank, Banglamung filial, på söndagen leddes av Pattayas borgmästare, Mr. Poramase Ngampiches.

Detta sex veckor långa evenemang, som pågick varje lördag och söndag från 2 december till 24 december 2023 och från 6 januari till 14 januari 2024, organiserades av turist- och sportavdelningen. Initiativet syftade till att återuppliva Naklua-området som ett hållbart turistmål, med hjälp av dess rika lokala kultur och livliga gemenskapsanda.

Evenemanget förvandlade området till en gågata och innehöll hundratals stånd med färska skaldjur, hemgjorda produkter och unika souvenirer, allt sålt till fickpriser. Luften surrade av livligt prat och traditionell musik när besökare, både thailändska och internationella, strövade på gatan på jakt efter något att äta och köpa till sig själva och familjer.

När gardinerna stängdes den 15:e upplagan fick framgången med "Naklua Walk and Eat Festival" eko i hela samhället. Detta färgstarka firande av lokal kultur stärkte inte bara turismen utan gav också invånarna möjlighet att bli vårdare av sitt eget arv.

Vi ses i december igen Walk and Eat Festival!

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.