Pattaya-man som bor i övergivet Batman-diskotek greps för illegala droger och skjutvapen

Pattaya —

Polisen i Pattaya grep en thailändsk man den 18 januari för att ha innehaft och sålt metamfetamin och otillåtna vapen.

Agerar på order från Pol. Överste Navin Sinthurat, Banglamungs polischef, ett team av utredare grep den misstänkte, endast identifierad som Rueangrit, 35, på torsdagen, efter en kort utredning.

Rueagnrit rapporterades bo i en övergiven byggnad i Soi Batman i södra Pattaya och inblandad i illegal drog- och skjutvapenhandel, enligt polisens underrättelsetjänst. Efter att ha sett honom gå omkring misstänkt i området bad poliserna att få genomsöka hans kropp, och medan inga illegala föremål hittades omedelbart, erkände han enligt uppgift att han nyligen tagit metamfetamin.

En efterföljande husrannsakan på hans plats avslöjade sju patroner av 12-gauge hagelgevärammunition, 0.78 gram kristallin metamfetamin och drogtillbehör gömda i ett dolt fack.

Rueagnrit erkände att han köpt drogerna från en person som bara är känd som "M". Han hävdade också att han ägde ett vapen för personligt skydd. Han sitter för närvarande häktad för vidare utredning efter att ha åtalats för innehav av illegala droger samt skjutvapen och droganvändning.

För ett inslag som vi genomförde för en tid tillbaka om det övergivna Batman Disco, se här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.