Den populära indiska skådespelaren Kiran Raj hittar en kärlek till kampspelet i Pattaya, Thailand med Rage Fight Academy

Pattaya, Thailand-

Den populära indiska skådespelaren Kiran Raj spelade nyligen in en film i Pattaya, Thailand, en världsberömd turistort berömd för sina många turistattraktioner och pulserande nattliv, när han bestämde sig för att turnera i staden lite på egen hand och lyckades lämna sitt följe och ta en Baht-buss (Songtaew på thailändska), i huvudsak en modifierad pickup-taxi, runt staden.

Kiran njöt av sin tid tills vad han beskrev som två mycket berusade turister som agerade ganska aggressivt klättrade upp på bahtbusstaxi och störde honom och andra passagerare. Även om det var en obekväm situation vid den tiden och ganska spänd, hade upplevelsen en stor uppsida för Kiran.

Först vill vi pausa en sekund om du fortfarande är med oss ​​och inte känner Kiran…här är hans IMDB-profil här. Han är extremt populär i Indien och har över en miljon följare på Instagram och över 500,000 på Facebook, men vi är medvetna om att vi har en mångfaldig publik från hela världen som kanske inte är bekant med indiska skådespelare.

Nu är Kiran också känd för att ha medverkat i många actionfilmer och shower, men även världens största actionhjältar måste fortsätta att utveckla sina färdigheter. Medan på Baht-bussen med de bråkiga berusade herrarna, Kiran lade märke till en stor annons i bussen för Rage Fight Academy och träningsläger i Pattaya, ett av Thailands främsta träningsläger med många tränare i världsklass.

Annonsen och situationen med de bråkiga turisterna var en slags symbol för Kiran på den tiden, som kände att det i princip ropade ut hans namn och att det var meningen. Utan att tveka bestämde sig Kiran för att besöka Rage Fight Academy och följa upp vad han sa kändes som ett öde.

Det var på Rage Fight Academy som Kiran träffade Jonny Tello, en av tränarna i världsklass på lägret och en extremt erfaren och vinnande fighter själv. Du kan lära dig mer om Jonny här och se några bra videor på honom och Kiran nyligen!

De två männen startade det omedelbart, och på ett positivt sätt, inte ett MMA-sätt. Det var verkligen som om ödet hade ingripit och Kiran och Jonny började träna tillsammans, utvecklade inte bara en solid coach- och studentrelation utan också en spirande vänskap, och delade många saker gemensamt trots väldigt olika uppväxt och bakgrund.

Under den senaste månaden eller så har Kiran lovsjungit sin tid på Rage Fight Academy på sociala medier och de färdigheter han lär sig och hoppas kunna slåss i riktiga matcher i framtiden, med Jonny som hjälper honom att förbereda sig. Kiran har redan vunnit en intern fight på Rage Gym och förbereder sig för att slåss vid ett framtida Rage Fight Night-evenemang, med mer information som kommer att delas när det är tillgängligt! Han fortsätter att träna på Rage Fight Academy som förberedelse!

Intresserad av att ta de första stegen för att förbättra dig själv och lära dig om MMA, BJJ, Muay Thai, boxning och mer? Med boende tillgängligt och visumassistans kan Rage Fight Academy hjälpa till med alla ens behov. Kolla här för mer information och skicka ett meddelande till dem.

Njut av bilderna så ses vi snart i Pattaya! Åh, och håll utkik efter Kirans senaste film- och tv-projekt också, särskilt hans kommande actionfilm Ronny!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/