Trött på att vara skallig eller tappa håret i Pattaya? PHD Clinic Pattaya är här för att hjälpa!

Pattaya, Thailand-

Om det finns något som många människor, särskilt män, fruktar mer än något annat så är det att tappa håret. Speciellt i en stad som Pattaya som är perfekt för singlar som vill träffa andra singlar, är det viktigt att både må och se så bra ut som möjligt.

Att tappa håret eller bli tunt på toppen kan vara ett stort självförtroendeproblem för många människor och kan påverka inte bara ens utseende utan även deras självkänsla och övergripande mentala hälsa. Lyckligtvis finns det bra alternativ, oavsett din ålder, och PHD Clinic Pattaya är här för att hjälpa dig, komplett med en amerikansk certifierad styrelseläkare för hårtransplantationer. De erbjuder också många andra fantastiska tjänster, som ses nedan.

Först och främst, vi här på The Pattaya News besökte nyligen PHD Clinic för att prata med (ange läkarens namn) om deras tjänster, så för de som föredrar att lyssna eller titta kolla in vår video nedan!

 

Låt oss nu ta en allmän titt på PHD Clinic och vad du ska veta om dem:

PHD Clinic har sin huvudfilial i Pattaya, Thailand på Central Pattaya Road, mittemot Mityon (Vägbeskrivning och Google Map Nedan). Kliniken är öppen varje dag från 10:00 till 7:00, utom på onsdagar.

Kliniken erbjuder en rad tjänster inklusive:

-Gratis läkarkonsultationer!! Ja, GRATIS!

-Hårtransplantationer av en amerikansk certifierad styrelseläkare!

- Näsförstoringar

-Ögonpåseoperation

-Tung operation

- Sjunkande ögon fixar

-Filler

-Botox

-Mini-ansiktslyft operation

- Diodlaser

-Stamcellstrådlyft

-Fettsugning

-Vitamindropp

-Viktminskningspennor

-LED laserbehandlingar för akne och mörka fläckar

Om du letar efter ett nytt utseende är PHD Clinic platsen att vara! De erbjuder ett brett utbud av tjänster som hjälper dig att se och känna dig som bäst. Oavsett om du letar efter en hårtransplantation, näsförstoring eller fettsugning har de dig täckt.

Som nämnts är de särskilt skickliga med hårtransplantationer med deras utmärkta American Certified Board Doctor och de förstår också hur stort beslut detta kan vara och det är därför de erbjuder utmärkta kostnadsfria konsultationer för att svara på alla dina frågor och övervinna eventuella rädslor eller hinder, inställning dig på vägen mot en bättre och mer självsäker dig!

Men det är inte allt! PHD Clinic erbjuder även LED-laserbehandlingar för akne och mörka fläckar! Så om du vill bli av med de där irriterande finnarna eller mörka fläckarna, inklusive åldersrelaterade fläckar eller de som beror på solskador, kan de också hjälpa dig.

Och den bästa delen? Som nämnts erbjuder de gratis läkarkonsultationer så att du kan få all information du behöver innan du fattar några viktiga beslut.

För mer information:

Du kan besöka deras hemsida på www.phd-clinic.com.

Du kan också kontakta dem via deras Facebook-sida, PHD Clinic Kosmetisk kirurgi och hårtransplantation Pattaya

Deras linjekonto @phdclinic,

Deras Instagram-konto phd.clinic,

eller genom att ringa dem på **061-8988771**.

De ligger på Central Pattaya Road, mittemot Mityon Pattaya. Du kan hitta deras plats på Google Maps på

https://maps.app.goo.gl/TQ2feSYBmbQRfUK96

Så vad väntar du på? Gå över till PHD Clinic och gör dig redo att se ut och känna dig som bäst! Åh, och se till att du berättar för dem att du hört talas om dem på The Pattaya News när de frågar!

Njut av bilderna nedan på glada tidigare kunder, alla tillhandahållna av PHD Clinic. Tips: Klicka på en bild och öppna ett galleri för att enkelt svepa genom bilderna.

Sponsrat innehåll.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/