Banglamung-polisen griper kylskåpstjuven

Banglamung—

Den 19 januari 2024 fångade Banglamung-poliser en misstänkt som påstås ha stulit ett kylskåp framför ett hyresrum i Sukhumvit Pattaya Soi 75, Banglamung, Chonburi.

Enligt en rapport från polisen visade CCTV-filmer ögonblicket då den misstänkte, offentligt identifierad endast som Mr. Wutthichai, 34, påstås ha stulit ett kylskåp den 18 januari.

Offret (vars namn undanhölls av polisen) rapporterade till Banglamung-polisen att kylskåpet, värt 3,000 XNUMX baht, stals framför offrets elektronikaffär. CCTV-filmerna indikerade att det fanns två personer som påstås ha hjälpt till att lyfta kylskåpet innan de flydde, sa polisen.

Dessutom berättade offrets flickvän för polisen att Wutthichai var deras tidigare arbetsgivare som hyrde ett rum bredvid deras butik.


Efter utredningen greps den misstänkte intill butiken. Den misstänkte ska ha erkänt att han påstås ha bett en oidentifierad tonåring att hjälpa till att flytta kylskåpet, men tonåringen var inte inblandad i stöldplanen och trodde att han bara hjälpte ägaren till kylskåpet att flytta det. Den misstänkte sålde kylskåpet för 2,000 XNUMX baht och ska ha spenderat alla pengar, enligt polisen.

Till en början beslagtog polisen en sidovagn som användes vid stölden som bevis och eskorterade Wutthichai till Banglamungs polisstation för vidare rättslig behandling.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.