Kratom Juice Säljare arresterad i Sattahip

FOTO: Thairath

Sattahip —

Polisen i Sattahip grep på lördagen en thailändsk man som sålde Kratom-juice till tonåringar.

Pol Col Thanapon Klinkesorn, överintendent för Sattahip Police Station, ledde operationen som grep den misstänkte, endast identifierad som Mr. Maek, 41, i slutet av Soi Chao Suan i Sattahip-distriktet i Chonburi-provinsen den 20 januari.

Maeks arrestering härrörde från klagomål från oroliga invånare om illegal försäljning av kratomjuice, särskilt till ungdomar, i området. På grundval av dessa rapporter genomförde myndigheterna en stingoperation innan de grep den misstänkte.

Under gripandet beslagtog poliser flera föremål från Mr. Maek, inklusive fyra 1,500 500 ml plastflaskor och en 100 ml flaska innehållande kokt Kratom juice och en XNUMX baht sedel som användes i hemligt köp.

Mr Maek står nu inför rättsliga förfaranden för att ha brutit mot Food Act. Enligt artikel 50 kan han riskera fängelse i upp till två år och böter på upp till 20,000 XNUMX baht, enligt Sattahip-polisen.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.