Numchai Fair Market Grand öppnar för att stärka Pattayas lokala ekonomi

Pattaya —

Pattayas livliga scen välkomnade ett nytt landmärke på söndagen med den storslagna invigningen av Numchai Fair Market, utropad som en livlig plats för "Walk, Eat, Trip."

Marknaden ligger bekvämt längs Sukhumvit Road-Pattaya Klang. Det övervakas av Wiriya Khamdee, marknadschefen, som syftar till att tillföra en fräsch, avslappnad atmosfär till Pattayas livliga hjärta.

Numchai Fair Pattaya Market har ett imponerande utbud av över 100 permanenta butiker och 85 tillfälliga tältstånd, där varje enskild plats för permanenta butiker redan har tagits upp. Denna mångsidiga marknadsplats syftar till att stärka den lokala ekonomin genom att tillhandahålla en plattform för lokala företag att visa upp sina produkter och frodas.

Marknaden erbjuder gott om parkeringsplatser som rymmer upp till över 300 bilar. Marknaden är öppen varje dag från 4:00 till midnatt för att tillgodose både dagtid upptäcktsresande och kvällsvagnar.

För närvarande erbjuder Numchai Fair Pattaya Market gratis butiksutrymme under de första tre månaderna för att hjälpa nystartade företag att testa sina vingar och produkter. De som är intresserade av att gå med i marknadens livliga scen kan fråga om tillgänglig butiksyta genom att ringa 081-514 5265.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.