Bangkoks guvernör och australiensiska ambassadören går samman i det pågående projektet för att plantera över en miljon träd för Green Wall-kampanj

Bangkok—

Klockan 8:30, den 23 januari 2024, deltog Chadchart Sittipunt, Bangkoks guvernör, och Dr Angela Macdonald PSM, Australiens ambassadör i Thailand, i ett pågående projekt med att plantera över en miljon träd och skapa en grön vägg för att filtrera damm över staden som en del av ett firande för att markera den kommande Australiendagen i Chaloem Phrakiat Park, Sathorn, Bangkok.

I olika områden i Bangkok fanns det hästbuskar, australiensiska murgrönpalmer, Sonneratia-mangrover och Guaiacwoods planterade enligt lämplighet för området. Guaiacwood är en symbol för samarbetet mellan Bangkok och Australiens ambassad i Thailand.

Dessutom donerade Australiens ambassad i Thailand nyligen 1,000 XNUMX fleråriga plantor till Bangkok som stöd för den pågående planteringen av över en miljon träd, vilket skapar en grön vägg för att filtrera damm över stadens kampanjer. Träden skulle registreras och kunde spåras med deras tillväxtprocess registrerad på tree.bangkok.go.th.

Från och med klockan 10:00 den 24 januari 2024 planterades fler än 785,207 1,641,310 träd av målet på XNUMX XNUMX XNUMX.

För mer information om kampanjen Klicka här.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.