Tragisk olycka i Kanchanaburi: Två sophämtare skadades dödligt i kollision vid motorvägstunneln

Kanchanaburi—

Klockan 3:10, den 23 januari 2024, fick Tha Ruea-polisen en olycksrapport om två sophämtare som dödligt slog sina huvuden i en motorvägstunnel när de satt på toppen av en sopbil i Tha Maka, Kanchanaburi.

Offren, offentligt identifierade endast som herr Apinyo, 24, och herr Narongsak, 27, hittades i allvarligt tillstånd då deras skallar frakturerades, enligt polisen.
Efter polisutredningen tillät motorvägstunneln endast fordon under 4 meter, och det fanns spår av blodfläckar och en kollision.

Medan offren satt högst upp på sopbilen för att sortera plastflaskor i påsar, körde sopbilschauffören, offentligt identifierad som Chuchat Phromsawat, 43, lastbilen och kolliderade med motorvägstunneln, vilket fick de två sophämtarna att förlora deras liv, enligt polisen.

Föraren berättade för polisen efter olyckan att han ska ha fört offren till en närliggande hälsostation för omedelbar medicinsk behandling. Offren meddelades dock att de hade avlidit senare efter att de förts till Makarak Hospital, Kanchanaburi.

Ratchaburi Hospital skulle dock utföra en obduktion för att fastställa den exakta orsaken till olyckan innan en religiös ceremoni hölls.

Till en början eskorterade polisen Chuchat till Tha Rueas polisstation för ytterligare rättsliga förfaranden och väckte åtal för vårdslös körning som orsakat andra personers död.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.