Internationell brittisk lärare arresterad för att ha lockat minderåriga att begå oanständiga handlingar i Pathum Thani

Pathum Thani—

Den 25 januari 2024, Pol. Överste Jirawat Piampinseth, överintendent för Thanyaburi polisstation, avslöjade offentligt fallet med en brittisk lärare som påstås ha begått en oanständig handling mot minderåriga under 13 år på en internationell skola i Thanyaburi, Pathum Thani.

Enligt en rapport från polisen ska den brittiske läraren, offentligt identifierad endast som David, i slutet av fyrtio- till femtioårsåldern, ha lockat minderåriga under 13 år och begått oanständiga handlingar under lunchrasterna. Det rapporterades att minst fyra barn var offer, sade polisen.
Historien avslöjades när en av lärarna i klassen hörde eleverna diskutera Davids beteenden. Läraren bad sedan eleverna förklara vad som hänt dem innan han rapporterade historien till elevens vårdnadshavare, enligt polisen.
En av föräldrarnas elever uppgav att de nyligen hörde nyheten om att deras dotter var ett av offren i minst 7 till 8 månader. Offret ska ha berättat för föräldrarna att David under lunchrasten lockade offret till ett lärarrum för att begå brotten, rapporterade polisen.
Den 24 januari tillfångatog polisen i Thanyaburi den brittiska läraren i ett hus i Mueang Pathum Thani. Den misstänkte svimmade dock efter att polisen dök upp. Polisen överförde sedan skyndsamt den misstänkte till Pathumwet Hospital för medicinsk behandling.

Inledningsvis ska den misstänkte ha erkänt sina brott innan han eskorterades till Thanyaburi-domstolen för ytterligare rättslig behandling för att ha begått en oanständig handling mot minderåriga under 13 år.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.