Rotaryklubben i Pattaya Center International tillhandahåller ris för behövande i Pattaya

Pattaya, Thailand-

Hundratals 5-kilos rispåsar gavs till de behövande förra torsdagen den 18 januari – det möjliggjordes delvis av Rotary Club of Pattaya Center International (RCPCI), ledd av Jana Suwannasri, grundande president för RCPCI, tillsammans med klubbstyrelsen och klubbens medlemmar.

Bland gästerna var Amporn Kaewsaeng, ordförande för Pattayas poliskommission, Lisa Hamilton, ordförande för Pattaya Night Business Operators Association och nyckelentreprenörer och affärsmän. De deltog alla i att donera ris till behövande vid Mahakali Avatara Chakkonni-templet. Tjänstemän från relevanta statliga myndigheter deltog också i evenemanget.
Jana Suwannasri nämnde att RCPCI är en ny klubb. Den 1 juni 2023 mottog den stadgan från Rotary International att bilda klubben för att tillhandahålla olika offentliga förmåner till samhället och samhället, inklusive att hjälpa till med utbildning av barn så att de får en bra utbildning och är redo att främja mödrar och barn hälsa.

Dessutom kommer Rotaryklubben i Pattaya Center International också att främja socialt arbete för att hjälpa missgynnade i Pattaya och omgivande områden.

Förra torsdagens händelse var ett imponerande bevis på att RCPCI tar denna uppgift på allvar. Hundratals påsar med ris togs tacksamt emot från människor som bor här hos oss och är i nöd.

Njut av bilderna!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/