Thai-Indian Theatre Club satte upp det episka dramat, Ram Lalla Ghar Aaye, i Bangkok

Bangkok, Thailand-

25 januari 2024, Bangkok, Thailand – Vid det gynnsamma tillfället av den stora invigningen av Shree Ram-templet i Ayodhya den 22 januari 2024, visade Thai-Indian Theatre Club upp det fängslande dramat "Ram Lalla Ghar Aaye" i en spektakulär föreställning i Bangkok .

Denna teateruppsättning, som hölls i Bangkok, sammanförde Ramayanas rikedom av kulturellt berättande och konstnärliga uttryck. Pjäsen, producerad av Sanjay Kumar, grundare av Thai-Indian Theatre Club tillsammans med de 15 medlemmarna i ledningskommittén ledd av programchefen, fru Kausalya Kanaga Sabapathy och regisserad av den begåvade mästaren Nareen Nayathi, utvecklade den tidlösa berättelsen om Ram Lallas gudomlig ankomst, fängslande publiken med dess känslomässiga djup och konstnärliga briljans. Mer än 100 lokala artister uppträdde i de olika aktiviteterna under det stora firandet,

De andra kulturella föreställningarna inkluderade Shree Ram Bhajan, hängivna gruppdanser och en kostympresentation av små barn på temat "Mythical Threads: Portrayal of Ramayana". Evenemanget lockade en mångfaldig publik på cirka 300 deltagare, inklusive lokala dignitärer, kulturentusiaster och samhällsmedlemmar. Evenemanget fick brett stöd av framstående medlemmar av näringslivet och föreningar i den indiska diasporan i Thailand.

Firandet deltog av följande dignitärer och gäster:

– Prof. Dr. MLSontornchai Jayangkula, tidigare sekretariat för regeringshuset
– HE Chutintorn Sam Gongsakdi, senior thailändsk diplomat och tidigare Thailands ambassadör i Indien och Singapore
– Mr. Sorravee Ratchapitaktirada, hedersrådgivare knuten till budgetkommissionären, Thailands senat
– Armindo Simoes, rådgivare, Östtimors ambassad, Thailand
– Herr Joao Evangelista, tredje sekreterare, Östtimors ambassad, Thailand
– Mr. Vipul Pawar, chef för kansli, Indiens ambassad, Thailand
– Mr. KC Agrawal, VD, Siam Shine Star Group
– Dr. Akhil Kala, VD, Brasten Group
– Mr. Sunil Kothari, VD och VD, Flawless Co, Ltd.
– Herr Pawan Mishra, VD och redaktör, Indo-Thai News

Thai-Indian Theatre Club grundades 2019 och är en levande gemenskapsdriven kulturell plattform dedikerad till att visa upp och fostra lokala talanger i Thailand. Klubben spelar en central roll för att främja kulturella relationer mellan Indien och Thailand genom engagerande och uppslukande teater- och scenkonstaktiviteter.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/