20-bilars pileup-kaos i Loei: Latexläckor och regn orsakar farliga vägförhållanden

Loei—

Den 25 januari 2024 fick Loei räddningsteam olycksrapporter på Loei-Chiang Khan Road, Loei-Wang Saphung Road och Loei-Na Duang Road när regnet började ösa, vilket orsakade 20 olyckor med flera fordon på tre timmar.

Enligt en rapport från Loei räddningsteam, när regnet började ösa, fanns det en olycksrapport på Loei-Chiang Khan Road, en krasch med flera fordon. Räddningsteamen skickades ut för att rädda offren som satt fast i fordonen innan de överfördes till Loei sjukhus.

Det rapporterades dock att det fanns mer än 10 olycksrapporter på Loei-Wang Saphung Road och Loei-Na Duang Road. Totalt inträffade mer än 20 olyckor och en allvarlig skada rapporterades, enligt Loei räddningsteam.

Efter utredning inträffade flera fordonskrascher varje år i detta område eftersom lastbilar som transporterade latex läckte en mjölkaktig vätska från träden till vägen. Särskilt när regnet började ösa orsakade latexen på vägen hala underlag.

Även om relevanta myndigheter tillämpade bestämmelser om lastbilar som transporterade latex för att förhindra läckage av mjölkaktig vätska, bröt många individer fortfarande mot lagarna.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.