Tysk fotgängare skadad efter att ha fastnat i trådnät på Pattaya Beach vandringsled

Pattaya –

En manlig tysk fotgängare har skadats efter att ha fastnat i trådnät på en gångstig i Pattaya.

Räddningstjänsten underrättades om händelsen efter midnatt på lördagen (27 januarith) på Pattaya Beach Road i Nongprue.

De och Pattaya News anlände till platsen för att hitta offret, som endast identifieras som herr Nils, 24, tysk medborgare. Han har skadats i vänster fot och fick första hjälpen på platsen innan han fördes till ett lokalt sjukhus.

Vittnen berättade för Pattaya News att den unge tyske mannen gick på gångvägen som normalt är nära Mike Shopping Mall, som för närvarande är under uppbyggnad och en del av ett återuppbyggnadsprojekt när han fastnade i trådnät och orsakade skador på sin vänstra fot.

Händelsen utreds av myndigheterna i Pattaya vid presstid.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.