Buddhaberget i Sattahip kommer att lysa ljust i 10:e årliga Hae Koam Chom Phra Chai Lantern Event

FOTO: PRPATTAYA

Sattahip -

Den majestätiska Buddha-ristningen vid Buddha-berget (Khao Chi Chan) i Sattahip kommer att belysas graciöst i den kommande 10:e årliga "Hae Koam Chom Phra Chai"-lyktan, som äger rum den 2:a och 3:e februari 2024.

Festligheterna börjar den 2 februari med en fascinerande lyktaparad som kastar ett varmt sken på kvällen när den slingrar sig genom lokalen. Processionen kommer att åtföljas av en fängslande uppvisning av kulturella föreställningar, som visar upp Sattahip-invånarnas mångsidiga konstnärliga gobeläng.

Den 3 februari kommer evenemanget att avslöja den monumentala föreställningen av Khon, ett traditionellt thailändskt maskerad dansdrama. Denna hisnande presentation, med titeln "The Battle of Romklao: Victory Against Evil", kommer att föra publiken till en värld av episka strider och tidlöst berättande.

Arrangörerna inbjuder varmt alla deltagare att omfamna tillfällets anda. Inträde till hela "Chom Phra Chai"-evenemanget är gratis, och erbjuder en oöverträffad möjlighet att uppleva Sattahips livliga kulturarv.

Evenemangen börjar precis runt solnedgången varje dag.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.