Indianer i Pattaya firar 75 år av självständighet

FOTO: Kao Ded Online

Pattaya-

Indianer i Pattaya samlades och firade 75 år av Indien/Bharats självständighetsdag i Pattaya i helgen, ett glädjefyllt evenemang som var välbesökt av lokalsamhället.

Evenemanget började klockan 7:00 på fredagen (26 januari) på H2O Pool Nirvana Club. Relevanta myndigheter i Pattaya gick med i evenemanget med indianer i Pattaya, både turister och invånare inklusive många thailändska/indiska medborgare och deras familjer. Ledningen i Pattayas stadshus skickade också seniora representanter för att visa sitt stöd för det indiska samhället i Pattaya och önska dem en underbar republikens dag.

FOTO: Kao Ded Online

Mr. Deeo Kumarsing, arrangören av evenemanget, sa till thailändska medier att de var mycket glada över att fira 75 år av Indiens självständighet. Indiska och thailändska föreställningar presenterades vid evenemanget för att dela sin kultur med deltagarna och för att skapa glädje och spänning till publiken.

Independence Day i Indien är en nationell helgdag som firas årligen den 15 augusti för att fira landets självständighetsförklaring från Storbritannien den 15 augusti 1947. Deras nya konstitution tillkännagavs sedan först den 26 januarith1950

Evenemanget innehöll också utsökt indisk mat och sponsrades generöst av flera organisationer och grupper, inklusive Jannaat Nightclub, H2O och samhällsgrupper som ses i reklambladet nedan. Naresh Chander var också mycket aktiv med att organisera och marknadsföra evenemanget på sociala medier och bjuda in gäster.

Pattaya News har många indiska läsare, i själva verket är de vår tredje största läsarbas efter endast thailändare och brittiska medborgare, och vi hoppas att var och en av dem hade en underbar och givande republikdag!

FOTO: Kao Ded Online

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.