Tragedi drabbar Ao Tubtim: Kinesisk turist drunknar på Koh Samet i Rayong

Rayong—

Klockan 5:00, den 27 januari 2024, fick Phe-poliser en rapport om en kinesisk turist som drunknat i Ao Tubtim, Koh Samet, Rayong.

Lokala räddnings- och medicinska team från Rayong skickades till olycksplatsen och hittade en kinesisk turist vars namn undanhölls av polisen, 46, i en blå baddräkt, liggande på stranden. Räddningsteamen utförde första hjälpen men kunde inte återuppliva den kinesiska turisten.

Efter utredning visade det sig att det kinesiska offret hade rest till Koh Samet med andra familjemedlemmar. Men offret simmade i havet ensam i Ao Tubtim innan han drunknade. Familjen berättade för polisen att de enligt uppgift försökte rädda offret men de var för långsamma.

Inledningsvis överförde räddningsteamet turistens kropp för en obduktion på Rayong-sjukhuset för att fastställa den exakta orsaken till händelsen. Polisen anmälde sedan ärendet till den kinesiska ambassaden för vidare behandling.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.